Holdundervisning.

Dressur og springning

Holdundervisning på RIKA koster pr. ekvipage 300 kr./mdr. for 1 ugentlig time. For opstaldere er prisen 250 kr./mdr.pr. ekvipage. Ved aflysning, sygdom eller afbud kan man ikke få timen på et andet tidspunkt. 

Enetimer ved Berider Bruno Christian Nielsen, 175 kr + 25 kr for leje af hal for medlemmer udefra. Ved afbud skal man selv finde en anden til at tage den bestilte time, eller selv betale for timen alligevel. Der skal altid meldes afbud i så god tid som muligt og direkte til underviseren.  

Springundervisning koster 300 kr./mdr. ved hold og 100 kr ved enkelte springtimer. Ved sygdom meldes afbud til underviseren. Samme regler for afbud og betaling gælder her, som det gør ved dressur undervisning hold/enetimer. 

Husk at der er en måneds opsigelse på alle hold. Undervisningstimerne på hold er for den ekvipage der er tilmeldt - altså for samme hest og rytter. Der er ikke holdundervisning i skolernes ferier.

Trækkerhold

Trækkerhold : Undervisningen foregår både i stald og til hest, så eleverne (og forældrene) bliver trygge ved, at strigle, opsadle og håndtere hestene. Undervisningen sammenlagt er af en times varighed. Prisen er 300 kr./mdr. for 1 ugentlig time.